Успішність дитини в школі залежить від батьків

За даними дослідження, правильне виховання в сім’ї набагато важливіше для успішності дитини з шкільних предметів, ніж виховання в школі.
Діти та підлітки справляються з навчанням краще, коли їх батьки допомагають їм з домашньою роботою, роблять упор на важливості освіти, а також відвідують шкільні заходи. Діти, чиї батьки надають регулярну підтримку, навіть відвідують прості школи, перевершують по знаннях тих, хто навчається в престижних школах, але без участі батьків.
Успішність дитини в школі залежить від батьківОтримані результати спонукали дослідників попередити батьків про те, що поліпшення знань школярів не може бути досягнуто в одиночку лише за допомогою шкільних інновацій та переворотів системи освіти. Дослідники вивчили інформацію про 10585 підлітків, взятої з 1000 випадково вибраних середніх шкіл в США. У дослідженні вивели два терміни: сімейний соціальний капітал і шкільний соціальний капітал. Батьки, які приділяють час своїм дітям і готують з ними уроки, таким чином передають їм свої знання і цінності.
Дослідники з Державного університету Північної Кароліни довели, що, безсумнівно, хороші школи з високим рівнем викладання сприяють поліпшенню знань, проте вплив сім’ї був набагато сильніший. Також вчителі повідомляли про високу мораль і моральність у таких дітей. Так, можна прийти до висновку, що не тільки школа виховує справжніх професіоналів і інтелектуальних людей, але і середовище, в якому дитина безпосередньо мешкає, тобто сім’я.
За матеріалами http://svit24.net

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *