День Збройних Сил України

6 грудня — День Збройних Сил України


Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

Весь колектив, вся шкільна родина Пологівського НВК добре знайомі з нелегкою працею військовослужбовців. Ми вже другий рік співпрацюємо з представниками Національної гвардії України. Наші хлопці  прагнуть  стати надійною зміною тим славним героям сьогодення, які ціною власного життя захищають цілісність держави, спокій і мир.

В цей день традиційно в нашій школі відбуваються  заходи присвячені Дню Збройних Сил України. Для старшокласникв було проведено урок мужності, а  учні середньої ланки мали змогу перевірити себе на спритність і витривалість у веселих змаганнях «Нумо, хлопці!»

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *