Декада англійської мови

З 29.01 2018-09.02.2018 в Пологівському НВК було проведено декаду англійської мови з метою формування в учнів соціокультурної компетенції, яка забезпечує входження особистості в інший соціум, усвідомлення значень мовних явищ, іншої системи понять, оволодіння знаннями про культуру, історію, реалії, традиції країни, мова якої вивчається, активізації пізнавальної діяльності учнів з предмета, піднесення інтересу до вивчення англійської мови.

В рамках декади було проведено різноманітні вікторини, вистави, змагання, інформування учнів про всеукраїнські конкурси з англійської мови: «Грінвіч», «Puzzle», «Olimpus», запропоновано брати участь в даних конкурсах з метою перевірити свої знання, формувати навички пізнавальної та творчої діяльності.

Учні нашої школи продемонстрували свої літературні здібності та вміння декламувати вірші англійською мовою. Учням було цікаво почути мову оригіналу, поглибити знання поезії англійською мовою. Переможцями конкурсу стали: Воліченко Анастасія — 11 клас, Заєць Світлана – 9 клас , Куроченко Анастасія – 5 клас. Сироветник Анастасія — 5 клас, Духновський Роман — 4 клас.


Був проведений виховний захід для учнів молодших класів «We like fairy tales» з використанням відеоматеріалів та театралізованої постановки фрагменту казки “Little Red Hen”, який сприяв виховуванню дружніх стосунків між дітьми, під час заходу учні практикувалися у спілкуванні англійською мовою, розширювали свої знання, грали в ігри, співали пісні, декламували вірші, малювали. Виноситься особлива подяка Воліченко Анастасії, учениці 11 класу за підготовку та проведення заходу, та всім учням 2-5 класів за активну участь в заході.


Учням школи було запропоновано випустити «Стінгазети». Випуск газет англійською мовою стало чудовою нагодою для учнів проявити себе в ролі редакторів та вивчaти англійську з задоволенням, так як читання викликає інтерес, позитивні емоції, розширює світогляд та створює високу мотивацію до вивчення мови. У виставці учнівських робіт визначено таких переможців:  11 клас — І місце, 10 клас — ІІ місце, 5 клас –ІІІ місце.


Під час декади було проведено вікторину «Speaking English Countries» серед учнів 7-11 класів. Готуючись до вікторини, учні вивчили багато цікавих матеріалів про географію, населення та тваринний світ цих надзвичайних країн. Результати цього змагання показали, що учні добре опанували матеріал по даній темі, про що говорить їхні розширені відповіді на запитання вікторини .Переможцями стали Марчук Д -10 клас, Тарасенко В – 8 клас, Лисенко А – 7 клас,  Ашурі В – 5 клас.


Мета заходу була досягнута, адже всі діти отримали не тільки естетичне задоволення, незабутні враження, позитивні емоції, а й поглибили знання іноземної мови.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні декади англійської мови. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *