Свято весни

Довгоочікуваним, прекрасним, веселим, яскравим, як і сама весна, було шкільне свято, яке відбулося 6 березня 2018 року.

Актова зала, в якій відбувся захід, була переповнена глядачами. Це і батьки, і бабусі, і вчителі, і учні школи, і адміністрація.

Цього разу глядачі стали пасажирами «Жіночого експресу», який помчав їх у незабутню подорож. Розпочалося свято з привітання «Начальника потяга» – директора НВК Лобко Валентини Олександрівни.

А потім всі присутні поринули в атмосферу залізничної мандрівки у супроводі наших чарівних провідниць-ведучих Луценко Єлизавети та Заєць Світлани.

На кожній станції усіх чекав особливий подарунок. Учні початкової школи декламували вірші для своїх рідненьких мам та бабусь.


Учасники театрального гуртка під керівництвом Зеленського Олександра Федоровича розвеселили глядачів смішними гуморесками.

Розсмішила всіх і кумедна сценка у виконанні учнів 8 класу Костенка Олександра та Невзгляденка Максима.

Чудовими піснями, присвяченими прекрасній половині людства, привітали глядачів дівчатка 5 класу Бондаренко Аліна, Сироветник Анастасія та Куроченко Анастасія, дует з 9 класу Іванова Тетяна та Скляр Артем, а також учениця 10 класу Луценко Єлизавета.


Приємним сюрпризом для всіх стала пісня у виконанні класного керівника 5 класу Зеленського Олександра Федоровича та його учениці Куроченко Анастасії.


В залі панувала атмосфера родинного тепла, затишку, щирості і любові до матері, до жінки.

Дякуємо педагогу-організатору Рябусі Світлані Миколаївні та всім учасникам свята за прекрасний настрій та незабутні враження!

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *