Об’єднані доброю справою

7 травня 2018 року у Пологівському навчально-виховному комплексі “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ДНЗ” Васильківського району сталася справжня подія – прем’єра вистави “Сірко”. П’єсу за мотивами однойменної української народної казки написав керівник театрального гуртка “Крок у майбутнє”, керівник гуртка-методист,  Зеленський Олександр Федорович.

Вистава є результатом творчості вихованців театрального гуртка “Крок у майбутнє” Пологівського НВК. Анімаційний фільм “Жив-був пес”, створений за мотивами української народної казки “Сірко” користується великою популярністю у всьому світі. Для автора п’єси і режисера-постановника Зеленського О. Ф. у цьому полягала, з одного боку, складність, а з іншого – небувала можливість для польоту фантазії. Адже достатньо було лише натяку на всім відомий із дитинства сюжет.

Вистава, яку підготували юні пологівські театрали, не залишила нікого з присутніх байдужим. Вона вийшла яскравою, захоплюючою, пройнятою народним гумором. Юні актори грали переконливо і натхненно. Вистави проекту “Подарунок школі”, як яскраві метелики, які, на жаль, живуть лише один день. Ці постановки показуються один-два рази, але емоції, пов’язані з підготовкою і самою виставою, залишаються на довгі роки. Любителям театрального мистецтва було цікаво подивитися, як впевнено трималися юні актори на сцені, навчившись азам акторського мистецтва, майстерності, комунікабельності, розвиваючи свій артистичний смак.

Щороку зростає художній рівень, режисерська та виконавча майстерність юних театралів, які об’єднані спільною метою – відродити аматорське театральне мистецтво, знайти та підтримати юні таланти, привернути увагу дітей до чудового світу театру. Юні актори доводять усім, що вони є невід’ємною частиною театрального життя Васильківщини та Київщини. Навчання у театральному гуртку – це можливість розкриття творчих здібностей дітей, шлях до перемог, до майбутніх досягнень. Нових творчих злетів вам, юні пологівські театрали!

Фотозвіт тут

Відео вистави та коментарі тут.

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *