День Землі

22 квітня 2015 року учні Пологівського НВК відзначили Всесвітній день Землі. В цей день у 1970-му році  відомим американським активістом і політиком, сенатором Конгресу Сполучених Штатів Америки Гейлордом Нельсоном і групою студентів Гарвардського університету під керівництвом Денніса Хайеса була організована акція, метою якої  було привернення уваги широкої громадськості до крихкості екосистеми нашої планети. Акція мала несподіваний успіх на хвилі численних студентських рухів тих років, переросла в щорічну популярну подію і поширилася по всій Землі.

В цей день учні школи взяли активну участь у різноманітних екологічних виховних заходах. Серед школярів 3-4 класів  був проведений ЕКО-конкурс «Вікно в природу», редколегії кожного класу презентували стіннівки на виставку «Планета в небезпеці». Комісією учнівського комітету школи з питань екології та краєзнавства був створений буклет «Збережемо природу разом» та розповсюджений серед школярів та громадськості.

В результаті проведених заходів учні усвідомили, що саме вони  відповідальні за мир і гармонію, без якої життя на нашій планеті знаходиться під великим питанням. Добра воля і добрий дух в силах зупинити сучасний  помилковий напрямок і не треба  забувати про це. Потрібно  використовувати цю можливість, щоб зберегти перспективу життя!  З Днем Землі!

Share

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *